dilluns, 16 de febrer del 2009

Els dirigents







Els dirigents
















Hitler


Era el màxim dirigent de l' Alemanya nazi (1889-Berlín 1945). Fill d'un duaner austriac, la seva infancia va transcorre a Linz i la seva joventut a Viena. La formació d'Adolf Hitler va ser escasa i autodidacta. A Viena (1907-13) va fracasar en la seva professió de pintor, va malviure com vagabund i en aquella època es va convertir nacionalista i antisematic. Fugí a Múnich per no formar part de l'exèrcit Austríac-Hongares i va formar part de l'exèrcit alemany. Amb la derrota de la primera guerra mundial Hitler va tornar a Múnich i va ingresar en un petit partit ultraderexista es declarava (nacionalista, antisemita,anticomunista,antisocialista,antiliberal, antidemocrata,antipacifista i anticapitalista).


Fracasà en el primer intent i passà un any i mig a la presó però ho tornà a intentar i va acabar sent cap de govern de manera democràtica, després va ser dictador.



Després de cometre genocidis i aconseguir una gerra mundial es va siucidar per que ningú el respaldaba.


Himmler













Va néixer a Múnich el 7 d'0ctubre de 1900.Va tenir una infancia difícil.Era un dirigent de l'alemanya nazi, va ser comandant i més tard ministre d'interior també comandant de els exèrcits del Rin. Gestonia l'ordre de la matança metódica i sistemàtica de milions de Jueus, Polacs, gitans,homosexuals, testics de jenova, també milers de prisioners russos, molts dels quals van ser utilitzats com experiment.



Va morir a Lunenburgo el 23 de maig a l'any 1945.






Adolf Eichmann


Responsable de la solució final.






Reinhardt Herdrich

Cap de la gestapo i serveis secrets

Rudolft Hess



Substitut de Hitler








Hermann Goering


Cap suprem de l'aviació alemana






Albert Speer


Ministre d'armament



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada